maanantai 18. marraskuuta 2013

Viimeinen päivä.

Tätä juttua kirjoittaessani istun uuden host-perheeni luona, omassa huoneessani. Kuuntelen Enyaa ja muistelen ihanaa Paderbornia.
Suomeen saavuimme Jannen kanssa lauantaina 16.11.
Tänään ajattelin laittaa näytille miun viimeisen päivän (perjantain) kuvina. Tiivistettynä päiväni oli oikein mukava; aamulla hain työvaatteeni ja arvostelut Mertensiltä (olin yllättynyt kun sain paremmat arvostelut kuin odotin), lisäksi hyvästelin työkaverini. Tämän jälkeen menin hostellille hetkeksi, sen jälkeen otin kameran mukaani ja lähdin kävelemään pitkin Paderbornin katuja. Oli oikein kaunis päivä, aurinko paistoi eikä ihmeemmin tuullut. Kävelin läpi kaikki lempireittini ja kuvasin muutamia juttuja matkan varrelta. Lounaalla kävin lempiravintolassani ja piipahdinpa pari lempikauppaanikin läpi. Kuuntelin hyvää musiikkia ja yritin painaa mieleeni joka ikisen yksityiskohdan tuosta ihanasta kaupungista.

-Haikeissa tunnelmissa muistellen; Mirka

4 kommenttia:

 1. Kiitos hienoista kuvista ja hyvistä jutuista. Näistä pääsi jo hyvin jyvälle saksalaisesta leipomokulttuurista.
  Kaupunki näyttää todella kauniilta .
  Toivottavasti et Mirka ollut hyvin flunssainen enää lentokoneessa. Olin nimittäin kerran poskiontelontulehduksessa lentokoneessa ja laskeutuminen oli HYVIN kivuliasta...
  Tervetuloa Suomeen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut enää hirveässä flunssassa, kurkku oli kipeä ja nenä vuosi mutta hyvin meni paluumatka kuitenkin :)

   -Mirka

   Poista