perjantai 8. marraskuuta 2013

Museoidutaan!

Tuossa keskiviikkona hippasimme Jannen sekä koordinaattorimme Angelan kanssa ennen Stollenprüfungia katsastamaan Paderbornin suositun pupu-ikkunan. Kuulemma itseotettu kuva on ainoa todiste siitä, että olet todella käynyt Paderbornissa ja tuo ikkuna on pakollinen turistikohde. Tottakai sinusta pitää olla kuva myös ikkunan kanssa.Stollenprüfungin jälkeen suuntasimme pienimuotoiseen suomalaisten taiteilijoiden tekemään taidenäyttelyyn. Tosin tuo taide taisi olla meille vähän liian modernia kun teokset eivät oikein avautuneet.


Janne tulkitsee taidetta. (huom. taulussa oli suomenkielistä tekstiä ylösalaisin ja pakkohan se oli lukea)


Tästä taulusta me molemmat bongasimme varsin selkeästi tulessa olevan lentokoneen matkustamon.

Kun liian moderni taide ei ottanut avautuakseen, päätimme lähteä Heinz Nixdorf Museumsforumille, eli toisinsanoen tietokonemuseoon.Museossa oli ihana opasrobotti, Peter. Hänet sai englanninkieliseksi ja hänet sai ohjaamaan joidenkin erikoisempien näyttelyasioiden luo.


Supermariota!Löysimme myöskin ohjelman joka kasvojesi perusteella muutamia perustietoja toi näkyviin ruudulle. Noh, ei se nyt mennyt ihan niinkuin Strömsössä. Janne on Female, eli nainen ja miullekin tuli muutama ikävuosi lisää..Ajojuttuja! Voisin alkaa rallikuskiksi tai lentäjäksi näiden pelien perusteella jotka löytyivät tuolta. Tai sitten en, ainakaan Janne ei olisi lähtenyt miun kyytiin jos olisin lentokoneen ohjaimissa.

Terkuin Mirka again.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti