sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Shopping tip ; Kochfreude, Paderborn

Löysimme aivan uskomattoman ihanan kaupan ollessamme Paderbornissa ! <3
Jos joskus jostain syystä eksyt Paderborniin ja pidät ruuanlaittoon/leivontaan/tms. liittyvistä välineistä, niin suosittelemme tätä ihanaista liikettä. Valikoima oli valtava sekä monipuolinen ja valehtelematta olisimme mielellämme roudanneet koko kaupan mukanamme Suomeen. Myöskin palvelu oli loistavaa, kohdallemme sattunut myyjä piristi meidän molempien (varsin surkeaa) päivää.

We found this really wonderful store while we stayed in Paderborn. So if you happen to visit Paderborn and you like equipment for baking and so on, this store is a must. Selection is huge. We could have taken this store to Finland with us. And the service is excellent, the sales clerk really cheered us up, even though the day really didn't start that well.
Myymälä oli kaksikerroksinen; alakerrassa oli enemmänkin ruuanlaittoon ja leivontaan tarkoitettuja välineitä, kun taas yläkerrassa oli keittiön sisustukseen ja kattaukseen painottuva osasto.

The store is in two storeys. Downstairs focus on equipment for baking and cooking. Upstairs on the other hand have more things for decorating for example the kitchen and dining room.Ihana kauppa kerrassaan <3
Lupasimme tuolle ihanalle myyjälle, että kirjoitamme liikkeestä postauksen blogiimme. Valitettavasti tämän teko on vähän pitkittynyt, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai? :) Toivottavasti tämä ihana myyjä vielä muistaa lupauksemme ja joskus näkeekin tämän.

A really wonderful store indeed. We promised the sales clerk that we would write a post about the shop. Even though we are a little late, we hope that the wonderful sales clerk remembers our promise and sees this post~

*toim.huom.* Janne lisää vielä englanninkieliset tekstit jossain välissä kun Mirkan pää nyt ei oikein toimi..
**Now in english~

-Mirka&Janne

2 kommenttia: