torstai 17. lokakuuta 2013

Valmistautumista Rovaniemellä.

On syysloma ja mie päätin tulla kotikaupunkiini Rovaniemelle hoitamaan valmistautumisia. Olen ostanut pienet tuliaiset työpaikoillemme ja Jannen sijaisperheelle, tavannut Joulupukin ja etsinyt tarpeellisia juttuja matkalle (mm. matkalaukun).

Ja joulupukkiako ei muka olemassa? Harmittaa kun en tajunnut yhteiskuvaa pyytää ennen kuin pukki karkasi jo Joulunäyttelyn maksulliseen kuvauspaikkaan.


Tässäpä nuo pienet tuliaiset jotka ostin Napapiiriltä. Nämä makeiset on valmistettu käsityönä Rovaniemellä, makuina (kuten kuvasta näkyy) karpalo ja hilla. Olen iloinen siitä, että pakkaustakin on selkeästi mietitty - ainakin miun silmää miellyttää kovasti.

Rovaniemellä satoi ensilumet jokunen päivä sitten, jännittävää nähdä millaiset kelit Paderbornissa on. Pistää miettimään mitä sitä pakkaisi mukaan kun kuitenkin Paderbornissa on varmasti hyvin erilainen sää kuin Suomessa. Pohdinnoille alkaa tulla kiire, kun lähtöön ei ole enää kuin muutama hassu päivä!

Muistakaahan kommentoida Jannen hienoon videopostaukseen toimiiko tuo video teillä. *Tästä* pääset suoraan tuohon postaukseen.

No mutta, semmoisia tunnelmia Rovaniemeltä.
Talvisin terveisin: Mirka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti