perjantai 1. marraskuuta 2013

Sekalaista höpinää.

Noh, viikkohan tuota postaustaukoa ehtikin jo tulla - pahoittelut siitä. Mutta töiden jälkeen on kyllä ihan täydellisen sippi, aikaiset heräämiset ja raskas työ tekee tehtävänsä. Ehkä tänä viikonloppuna saisi taas vähän parempaa postausta aikaan.

Tässäpä nyt vähän tämmöistä tiivistelmä-sekasotkua, että mitäs sitä on tullut tehtyä. Nyt kun tutkin näitä kuvia, niin taitaapa kaikki olla viime viikonlopulta.


Löysimme täältä tämmöisen pienen tivolin. Siellä oli aivan ihania, suloisia ja söpöjä pieniä kojuja joista sai kaikkia herkkuja (tuoreet mansikat suklaakuorrutteella<3) sekä huvipuistolaitteita. Muihin laitteisiin emme menneet, mutta allekirjoittanut sai todella fiksun idean, että nyt on päästävä maailmanpyörään. Sain Jannen taivuteltua seurakseni koska yksin en olisi todellakaan uskaltanut mennä, onhan miulla sentään aivan hirvittävä korkeanpaikankammo. Aion ottaa kuvia Paderbornista siinä kun killumme moisen pyörivän hökötyksen yläosissa, mutta fobiani ja rotiskon yllättävän kova vauhti jäädyttivät minut täysin eli tyydyin vain pitämään kiinni reunoista ja toivomaan ettemme putoaisi. Tässäkin lohdutin itseäni sillä, että maahan päätyy joka tapauksessa, tapahtui mitä tapahtui. (samaa toistin itselleni lentokoneissa). Jotta kokemus olisi tarpeeksi hurja, piti Jannen bongata miun kasvoilta (?!!?!) hämähäkki! Korkeanpaikankammoinen, joka kammoaa vähintään yhtä paljon noita kahdeksanjalkaisia hirvityksiä, killuu juuri jäätävissä korkeuksissa hämähäkki naamassaan. Ei hyvä, ei.
Hengissä selvisimme kuitenkin, Janne urhoollisesti päästi hämiksen hiippailemaan jonnekin muualle eikä rotisko tippunutkaan korkeuksista.
Kieltämättä ylemmän kuvan kauhutalo vaikutti ihan hauskalta, mutta tyydyin siitä napsimaan pari kuvaa. Alla kuva söpöimmästä herkkukojusta ever! Se oli vaaleanpunainen ja semmoinen ällösöpö<3 Harmi kun söpöys ei ihan välity kehnon kuvan välityksellä.


Vaikka tivolissa tulikin syötyä mm. karamelliomenaa, hassun makuisia hattaroita, suklaakuorrutettuja mansikoita ja currywurstia (hyikamala) niin menimme vielä illemmalla paikalliseen kiinalaiseen ravintolaan syömään. Sieltäkin napsin pari kuvaa.


Mie tilasin "Crispy Chikeniä" hapanimeläkastikkeella ja höysteillä, Jannella oli härkää hörsylöillä. (Ei en muista annosten oikeita nimiä). Tuo miun kana oli todellakin Crispy, sen tunsi ja kuuli syödessään.



Saimme elämämme ensimmäiset onnenkeksit !


 Ei, nyt tämä ennustus ei oikein avaudu..


 ..sitten tajusimme kääntää paperit.


Illaksi ostimme vielä vähän herkkuja, eli mahdollisimman paljon uusia "mikähän tämä on?"-asioita.
Noh, persimon/kaki-hedelmät olivat molemmille tuttuja mutta ne nyt vain ovat niin mielettömän hyviä.
Ostimme outoja sydämenmuotoisia poksukarkkeja ja samalta merkiltä jotain "tee kivennäisvedestäsi hassun makuista limpparia"-jauheita. Oli kokemus kyllä.
Hariboa, tottakai.
Sekä Kiwi-marjoja. Wut? Minikokoisia karvattomia vihreitä kiwi-hedelmiä. Sisältä näyttivät ihan kiwiltä, mutta ulkoisesti ei ollut kyllä mitään tekemistä normaalin kiwin kanssa. Maku tosin oli oikein mainio.


Sitten koko viikonlopun kohokohta! Sunnuntaina kävimme ruokkimassa sorsia <3 Tai no Janne ruokki ja minä tyydyin kuvaajan rooliin. Ensinnäkin pelkäsin putoavani lampeen ja toisekseen ehkä pienesti pelkäsinkin näitä söpöjä höyhenpalloja.
Yksi tapaus oli oikein rohkea ja tuli ihan Jannen viereenkin, siinä tulikin oikein mainio hetki miulle kuvata tuota söpötystä. Todistekuvat siitä kuinka lähelle lintu Jannea tuli, ovat kännykässäni ja siirtojohto hukassa, eli niitä kuvia ette nyt näe.
Ensimmäinen kuva päätti näköjään muuttaa laatuaan aika reilusti kun latasin sen Bloggeriin, mutta nooh. Ei voi mitään.



Neiti oli varsinainen malli ja keimaili nätisti kameralle! Ihania :3

Semmoisia kuulumisia. Johonkin väliin taas työpaikalta juttua.

Terkuin Mirka~

4 kommenttia:

  1. Söpöjä nuo sorsakuvat! Nuo ennustuksethan taitavat osua ihan justiinsa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ennustukset kyllä osuvat just eikä melkein :D Sorsat on söps<3

      -Mirka

      Poista
  2. Minkälainen hintataso siellä on suomalaisiin ravintoloihin nähden (vrt kiinalaiset)? Riittääkö ateriakorvaus edes yhtään sinnepäinkään teidän ruokakuluihin?

    Mä oikeesti kadehdin teitä siinä mielessä, että teillä on kaveri minkä kanssa keskustella suomeksi. Mä aloin kolmannella viikolla ajattelemaan ja uneksimaan englanniksi ulkomaan vaihdolla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan täällä halvempaa kuin Suomessa, ihan reippaasti. Ravintoloissa toki löytyy niitäkin joissa hintataso on sama kuin Suomessa mutta suurin osa on halvempia. Kaupassa on reippaasti halvempaa kuin Suomessa. Tuo kinkki jossa me käytiin, oli hieman Suomea halvempi mutta ei ihan Suomen hinnoissa kuitenkaan.
      Ainakin omalla osallani päivittäinen ateriakorvaus riittää koska aamulla saan hostellilla syödä aamupalan (kuuluu huoneen hintaan), töissä saan kahvitauolla jotain pientä, eli ostan itselleni ruokaa iltapäiväksi/illaksi. Suomessa tuo ateriakorvaus ei tule riittämään sinnepäinkään, mutta Saksan hinnoilla se on ihan ok.
      En tiedä miten Jannella tulee ruokakustannuksia joten hänen kohdaltaan en osaa sanoa kuinka riittää :)

      Onhan se kyllä ihan mukava, että voi välillä puhua jonkun kanssa ilman, että tarvii ihmeemmin ns.ajatella mitä sanoo :D Me nähdään tosin yleensä vain viikonloppuisin eli siinä tulee kyllä taukoja mutta nooh, parempi sekin kuin ei mitään. Tiedän, että kun palaudun suomeen niin aivan varmasti ensimmäiseksi alan asioimaan vaikkapa kaupassa englanniksi tai saksaksi - sama kävi viimeksikin kun olin Berliinissä :p

      -Mirka

      Poista